Priznanje akciji “Budi sretna priča jednog medvjedića”

Lijepe vijesti pristižu iz Starogradske vijećnice Skupštine grada Zagreba! Danas je održana svečanost povodom 20 godina akcije “Gradovi i općine – prijatelji djece”, a čiji je organizator bio Središnji koordinacijski odbor akcije. Na svečanosti je objavljeno kako je naša akcija “Budi sretna priča jednog medvjedića” dobila priznanje kao NAJ-NAJ AKCIJA 2019. na državnoj razini, tj. proglašena je kao jedna od 3 najakcije u Republici Hrvatskoj! Ukupno je u odabiru sudjelovalo više od 60 akcija iz područja cijele zemlje. Na svečanosti su dodijeljene 29 pohvale, 24 povelje i 3 glavne akcije – čime se “naša priča medvjedića” uvrstila među tri najbolje u državi!
Samu svečanost, ali i akciju podržavaju UNICEF, Hrvatski liječnički zbor, Savez DNDa Hrvatske, Udruga gradova, Hrvatska zajednica općina i Hrvatska zajednica županija.
Priznanje za najakciju primile su izvršna direktorica MURID-a, Silvija Pucko te predsjednica DND Čakovec i koordinacijskog odbora “Grad Čakovec – prijatelj djece”, Gordana Šoltić Siladi te voditelj odsjeka za društvene poslove Grada Čakovca, Igor Mesarić Sam projekt prezentirale su uz direktoricu MURIDa i dječja gradonačelnica Dorja Vincek te Mirta Sabo iz III.OŠ Čakovec uz vodstvo učiteljice Katarine Pahek Čajić.
Na ovoj svečanoj sjednici posebnu zahvalu dobila je naša prim. mr. sc. Marija Hegeduš Jungvirth  za dugogodišnji doprinos u promociji i provedbi akcije Gradovi i općine -prijatelji djece”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Scroll to top